آب مقطر خوراکی یکی از آب هایی است که با روش تقطیر ناخالصی ها از آن جدا شده است. در ادامه ی این مطلب قصد داریم که به چگونگی تولید آب مقطر و فواید آن هم چنین معایب و نمونه های دیگری از آب های مقطر اشاره کنیم. پس تا ادامه ی مطلب با ما همراه باشید.
3 نکته مهم در مورد آب مقطر خالص
همان طور که می دانید آب مقطر خالص ویژگی ها و هم چنین خصوصیت های مربوط به خود را دارد که در ادامه ی مطلب به انواع مختلف و ویژگی های آن و مواردی که از آن استفاده می شود ، بیش تر خواهیم پرداخت . با ما همراه باشید.
به طور کلی انواع آب های موجود در جهان به چهار نوع دسته بندی می شوند البته آب هایی که برای نوشیدن قابل دسترس هستند . اولی آب ساده شیر دومی آب چشمه سوم آب چاه و چهارم آب مقطر است . هر کدام از این آب هایی که نام بردیم فایده های ویژه ی خود را دارد اما بعضی از آن ها به دلیل همان املاح که بالا تر گفتیم ممکن است خطر های ویژه خود را هم داشته باشد.
بسیاری از افراد معتقد هستند که املاح های طبیعی درون آب برای بدن انسان لازم و ضروری است اما امروزه با توجه به وجود رسوبات و وجود بیش از حد این نوع املاح سبب شده تا بسیاری از بیماری های کلیوی و گوارشی مانند سنگ کلیه و از این نوع از بیماری ها باعث شود تا میزان استفاده از آب مقطر خوراکی در میان مردم و جامعه روز به روز افزایش یابد.
در رابطه با نا خالصی های موجود در آب باید گفت که این نوع نا خالصی ها به سه دسته تقسیم می شوند . اولی مواد معدنی درون آب دومی مواد مغذی موجود و در آخر آلودگی هایی که در آب وجود دارد . آب مقطر تمام این نا خالصی ها را در حین فرآیند تقطیر از دست می دهد.
فرآیند تقطیر فرآیندی است که در آن آب را می جوشند و پس از رسیدن آب به نقطه جوش ، آب بخار می شود. از بخار به وجود آمده از آب به وسیله ی فرآیند میعان بخار آب را تبدیل به آب می کنند . در ادامه ی مطلب به طریقه های خرید و فروش آب مقطر خالص ، صادرات و موانع صادراتی سد راه این محصول خواهیم پرداخت. پس تا ادامه ی مطلب همراه ما باشید.
بازار فروش آب مقطر خوراکی
جالب است بدانید که در بسیاری از آزمایش های شیمیایی نیز از آب مقطر استفاده می شود . چرا که بسیاری از واکنش ها در حضور و وجود نا خالصی رخ نداده و یا تغییر واکنش نشان می دهند چرا که با املاح درون آب معمولی واکنش نشان داده و آن سر انجام دل خواه را ندارند . پس دیگر کاربرد آب مقطر به جز خوراکی بودن آن استفاده در آزمایش های شیمیایی است.